Calonge presenta la segona Marató Solidària

Dissabte 16 de desembre. Aquest és el dia de la segona Marató Solidària de Calonge i Sant Antoni.  El Club d'Atletisme del municipi ha explicat els sis trams de la prova i que tots els beneficis es destinaran a l'Hospital Sant Joan de Déu. Després de la presentació, s'ha debatut sobre l'esport com a eina per transmetre valors educatius en una taula rodona on hi han participat esportistes catalans com Adel Mechaal i Laia Palau. 

El Club d'Atletisme Calonge i Sant Antoni i l'Àrea d'Esports han presentat la segona Marató Solidària. La prova se celebrarà el pròxim 16 de desembre a la zona esportiva del municipi i vol recaptar fons que es destinaran a l'Hospital Sant Joan de Déu. En la seva primera edició, la prova va comptar amb més de 200 esportistes i des del club aspiren a créixer per continuar contribuint a la causa solidària.

Una marató solidària pensada per a equips de 6 a 8 persones i estructurada en sis trams de 7 quilòmetre. Cada tram l'han de fer quatre integrants de l'equip i tot i que cada sector comença i acaba a la zona esportiva, els seus recorreguts són diferents.

La presentació de la marató solidària s'ha fet en el marc de la jornada "L'esport, més enllà de la competitivitat". L'objectiu ha estat reflexionar sobre els beneficis que fer esport aporta a la salut física i mental, de la mateixa manera que ajuda a transmetre diferents valors educatius. Per fer-ho, al Castell de Calonge hi ha assistit persones de renom com l'atleta palamosí, Adel Mechaal, l'exjugadora de l'Uni Girona, Laia Palau o la psicòloga esportiva, Paula Fabregat.

Una taula rodona on s'ha volgut deixar clar que competir no és l'única cosa important.


IMATGE: Pedro Ruiz Claveria

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports