Duel intens entre el Palafrugell i el Reus amb forta polèmica arbitral (4-6)

Data: 09/02/2020

INTERVENEN: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató Palafrugell // Jordi Garcia, entrenador del Reus Deportiu Miró

El Corredor Mató Palafrugell no aconsegueix puntuar davant de la visita del Reus en un duel intens i especialment polèmic pel que fa a l'arbitratge.

El partit es va iniciar amb un gol de Sergi Canet que va obrir la llauna al minut 2 fent saltar tot el pavelló de Palafrugell. Els de Reus van reaccionar amb l'encert d'Àlex Rodríguez, que també va marcar l'1-2, de penal. Tiago Rafael va ser l'autor del tercer gol dels de Jordi Garcia, fent marxar els conjunts al descans amb el marcador 1-3.

La segona meitat va ser un intens duel. L'1-3 es va transformar en un 1-6 amb dos encerts més de Rodríguez -un d'ells, de penal-, i un de Marc Julià.
Malgrat el resultat i un polèmic arbitratge que se'ls va girar en contra, els de Palafrugell van continuar lluitant fins a aconseguir reduir el desavantatge. Al minut 34 Marc Figa va anotar el 2-6. Ferran Garcia va tornar a tenir l'oportunitat de xutar a pilota aturada, que en aquesta ocasió no va desaprofitar (3-6). Va ser el primer golejador del duel, Sergi Canet, qui va tornar a marcar al minut 50 deixant l'electrònic amb un 4-6 que, tot i no sumar cap punt, valoren positivament.

L'enfrontament va finalitzar amb 11 faltes del Palafrugell i 15 del Reus.

Tot i no puntuar en aquesta 20a jornada d'OK Lliga, el Corredor Mató segueix mantenint la desena posició amb 18 punts. El pròxim duel serà el dimecres 19 de febrer, quan visitaran el Palau Blaugrana.