El Correpoble augura arribar als 1.500 participants

Compte enrere a la cursa popular Correpoble. De moment, ja s'han inscrit unes 700 persones, però des de l'organització esperen arribar a les 1.500. Enguany se celebra la segona edició d'aquesta cita esportiva popular de 10 km. Enguany passarà per diversos camins i corriols de Calonge i Sant Antoni el dissabte 23 de març.

Els ciutadans del Baix Empordà, tornen a estar cridats a posar-se les vambes per a representar el seu municipi en la cita esportiva Correpoble. Aquest esdeveniment esportiu i, sobretot, de sentiment local va néixer l'any passat per fomentar el moviment esportiu municipal a través del running, implicant així, a tots els municipis del Baix Empordà en una festa de l'esport popular.

La intenció és que cada any aquesta cursa es faci en un municipi diferent, i en aquesta edició li ha tocat a Calonge i Sant Antoni.
La cita serà el 23 de març amb sortida i arribada al Pavelló Adel Mechaal. El recorregut també serà de 10 km i hi haurà zona de jocs per als més petits.

De moment, ja hi ha 700 inscrits, però la fita dels organitzadors és arribar alls 1.500 participants i així superar la xifra de l'any passat. S'espera que com l'edició anterior també participin no només esportistes de la comarca sinó d'arreu de Catalunya i fins i tot de fora.
La cursa està oberta a qualsevol persona a partir de 12 anys. Cada corredor representarà el municipi del Baix Empordà que prefereixi i al dia de la cursa es podrà materialitzar amb aquestes samarretes i de fet els que s'inscriguin abans del dia 12 de febrer tindran garantida la samarreta de la seva població.

La població guanyadora rebrà la "COPA CORREPOBLE" amb les cintes de cada municipi. A més, la copa pot ser exhibida a l'Ajuntament guanyador durant tot l'any. D'altra banda, l'experiència té recompensa. Per això, premien al corredor i corredora amb més edat. També reconeixen amb un lloc d'honor al primer corredor de cada municipi i la població que ocupi l'última posició rebrà la "Cullera de Fusta del CORREPOBLE". L'objectiu és recompensar l'esforç i l'esperit comunitari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports