Torna la Cursa Popular de Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina d'Aro

Data: 12/07/2022

Després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia, aquest dissabte el municipi de Santa Cristina d'Aro torna a celebrar la Cursa Popular. Les distàncies es distribueixen en 200, 900, 2.300 i 7.500 metres i, com a novetat, s'ha organitzat un concert en finalitzar la prova.

La Cursa Popular de Santa Cristina d'Aro es celebra aquest dissabte a la tarda, i resta oberta a tota la ciutadania. En anteriors edicions, la prova formava part de la programació de la Festa Major, però enguany, s'ha optat per avançar la trobada una setmana. Fa 34 anys que el municipi acull la competició, que ha marcat l'imaginari dels seus ciutadans.

La cursa es divideix en 4 distàncies de 200, 900, 2.300 i 7.500 metres, i cada una de les arribades i sortides es concentren al Carrer Teulera.

La trobada gaudeix de gran popularitat a Santa Cristina, ja que presenta un caràcter inclusiu. Els participants, en aquest sentit, poden realitzar el recorregut corrents o caminant, i de forma individual o en grup. Els organitzadors també han volgut remarcar la importància de passar-ho bé, més enllà de les marques. 

Les inscripcions per participar-hi estaran obertes via online fins aquest dijous, encara que el mateix dia de la prova es podran realitzar de manera presencial a les cinc de la tarda a la Plaça Baldiri i Reixac. Actualment, hi ha unes 100 persones apuntades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports