Derrota del CH Palafrugell contra el Deportivo Liceo per un ajustat 1-2

Data: 03/05/2021

INTERVENEN: Xevi Garcia i Juan Copa, entrenadors CH Palafrugell i Deportivo Liceo // Caco Ceschin i Marc Grau, jugadors CH Palafrugell i Deportivo Liceo

Aquest dissabte el CH Palafrugell va rebre a casa al Deportivo Liceo, recuperant així el partit pendent de la jornada 21 d’OK Lliga. El duel va finalitzar amb derrota pels locals, però amb un resultat molt ajustat d’1-2 que deixa amb bones sensacions als de Xevi Garcia per encarar els últims 4 partits de la temporada.

Un gol de Xavier Aldrich per part del Palafrugell, i un de Cesar Carballeira i un de Maxi Oruste per part del Liceo. Aquests van ser els tres únics gols que es van cantar dissabte al Pavelló de Palafrugell, els quals van deixar el resultat final d’1 a 2 al marcador.

El primer gol de la nit va arribar a l’inici del partit. Carballeira va avançar els visitants encertant un xut de penal davant Linu al minut tres. Trenta segons més tard el Palafrugell va empatar el partit amb un gol fruit d'una jugada entre Sergi Canet, Mikel Abeal i Xavier Aldrich, que va marcar així el seu 11è gol de la temporada amb la samarreta blanc-i-negra. No va ser fins al minut 16 quan Oruste va tornar a avançar els visitants al marcador amb el que ha sigut el seu 13è gol de la temporada.

Amb l’1 a 2 amb què van marxar al descans, va finalitzar el partit. Tot i que a la segona meitat no hi van faltar ocasions de gol. Les més clares, arran de la desena falta comesa per ambdós equips. El Liceo la va cometre quan faltaven tres minuts pel final i el Palafrugell, a 50 segons de sonar la botzina.
En aquestes dues ocasions, Carles Grau va aturar la directa de Borja Ramon, i Linu el xut de Carballeira.

Tot i la derrota, el Palafrugell es manté en la novena posició que fa setmanes que defensa. Fora de les places implicades en el descens i mirant cap a Europa.

Aquest partit ha estat el penúltim que jugaran aquesta temporada com a locals els blanc-i-negres. Havent recuperat l'enfrontament contra els de Juan Copa, ara els queda pendent jugar contra el Caldes, i afrontar les tres últimes jornades de lliga. Diumenge vinent visitaran el Lleida d'Albert Folguera.