El Palamós empata a Mollet (2-2) i ja no és el líder del Grup 1

Data: 21/10/2019

INTERVÉ: Joan Màrmol, entrenador del Palamós CF

Segon empat consecutiu del Palamós, que perd d'aquesta manera el liderat en benefici del Girona B. Els de Joan Màrmol van aconseguir un 2-2 al camp del Mollet en un partit vibrant i intens en el que van haver d'igualar el resultat fins a dues vegades.

Víctor Rodríguez va fer l'1-0 al 23' quan va rematar una falta picada per Quijada. Deu minuts després arribaria el de la igualada, obra de Guillem Cornellà, després d'una imprecissió del meta local Pol Flores.

Els dos gols restants tindrien lloc a la meitat de la segona part. Al 60' David Garcia tornava a avançar els seus amb un xut ras lluny de l'abast de Jordi Tuscà. La rèplica, altre cop, va arribar en poc temps: el capità David Cano saltava més que ningú per empatar de cap. El Palamós va ser superior els minuts restants però no va poder perforar més la porteria del Mollet per recuperar el liderat.

El Palamós ara és segon a dos punts del filial del Girona però segueix, això sí, sense conèixer la derrota. Per mirar de continuar mantenint-se a les places d'ascens, diumenge que ve rebrà L'Escala en un dels derbis empordanesos que el Grup 1 de 1a Catalana ofereix.