Platja d'Aro rep a més de 1500 participants a la Marató de les Vies Verdes

Amb una mirada àmplia, inclusiva i transversal, la desena edició de la Marató de les Vies Verdes ha comptat amb més de 1500 persones de diferents nivells i capacitats. Amb diferents opcions per triar la distància del recorregut i acabant com sempre al punt d'arribada conjunta al Palau d'Esports i Congressos de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, les persones que han realitzat la prova han pogut gaudir de l'esport enmig d'uns paisatges privilegiats.

Quan un esdeveniment arriba a deu edicions, significa que probablement, aquesta ja sigui una activitat consolidada. I així s'ha tornat a demostrar aquest any, amb la participació de més de 1500 persones a la desena edició de la Marató de les Vies Verdes, de les quals, el 40% eren dones.
De fet, una de les claus de l'èxit ha estat realitzar la pràctica esportiva dins d'un ambient natural, com és el paisatge pel qual transcorren les vies.

Es tracta d'un recorregut lineal que comença a les 9 del matí, i que va des de la ciutat de Girona fins a Castell-Platja d'Aro, amb l'opció de triar la distància.

La prova, que intenta ser apte per a participants i esportistes amb capacitats diferents, s'ha pogut fer en 4 distàncies, en grup o en solitari, acabant com sempre, al Palau d'Esports i Congressos de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró. Tot i que la novetat d'aquest any, ha estat canviar la ruta d'arribada i no travessar el passeig marítim com sempre.

La ruta, si se surt de Girona, es fa sencera i hi ha 42 km, de Cassà de la Selva, la pots fer en 30, de Llagostera, pots fer la mitja marató en 21 km i des de Santa Cristina, en 10.

Així, amb una mirada àmplia, inclusiva i transversal per tal d'oferir un recorregut apte per atletes preparats, amateurs i persones amb discapacitat, aquest any la Marató ha comptat amb 248 grups inscrits, i amb un 12% d'estrangers d'arreu del món.

En definitiva, durant la jornada s'ha pogut veure com la gent gaudia del turisme esportiu i familiar al territori.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports