L'Aro CE presenta els equips de la temporada 2017-2018

Els equips de l'Aro Club Esportiu surten orgullosos al camp però aquest cop no per entrar en joc sinó per presentar el seu equip d'aquesta temporada 2017-2018. Ho havien de fer fa dues setmanes però la pluja els va aixafar els plans, han hagut d'esperar que el primer equip jugui a casa i ho han fet aquest dissabte.

Els diferents equips de cada categoria han anat sortit al camp i posteriorment s'han fet la foto de rigor, un acte que ha servit per presentar també les noves incorporacions. La família de l'Aro creix cada vegada més amb nous equips tot i que també n'ha perdut dos, l'Aleví C i al Prebenjamí B.

Com a novetats, aquesta temporada també s'ha incorporat un nou servei de fisioteràpia que donarà servei a tot el futbol base com també en el primer equip. Una de les reivindicacions que també tindran solució en poc temps és la falta del servei de bar.

Tot i que la presentació es fa ara, la temporada ja fa setmanes que ha començat. Des dels més petits fins al primer equip que està a segona catalana, encaren la temporada amb il·lusió i positivisme

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports