El CH Palafrugell estrena la pretemporada amb bones sensacions tot i les derrotes

Data: 31/08/2020

INTERVENEN: Xevi Garcia i Albert Querol, entrandor i jugador del CH Palafrugell // Ramon Benito i David Reixach, entrenador i jugador del Girona CH

4-6 al partit d’anada a Palafrugell i 4-2 al de tornada a Girona. Aquests han estat els resultats dels partits de vuitens de finals entre el CH Palafrugell i el Girona Garatge Plana CH, donant doncs el pas a quarts de finals al conjunt de Benito i Comalat.

En el partit de divendres a la pista palafrugellenca, els de Xevi Garcia van obrir la llauna pocs minuts després de sonar la botzina que marcava l’inici del partit amb gol de Caco Ceschin, una de les noves incorporacions del conjunt. Durant la primera meitat els de Girona van aconseguir avançar-se marxant al descans amb un 1-3 al marcador amb gols de David Gelmà, David Carles i Pau Palacín.

En la represa Gerard Pujol va marcar l'1-4, seguit d'un gol de Sergi Canet (2-4). Pujol va encaixar també el 2-5 de falta directa, i va ser de nou Gelmà l'encarregat de fer el 2-6. Els de Palafrugell van saber afrontar el marcador en contra arribant en els últims minuts a anotar dos gols, de Borja Ramon i Xavier Aldrich, que deixaven el lluminós amb el final 4-6.

Al partit de tornada el resultat final va ser de 4-2, en un partit intens i molt vistós. Els conjunts marxaven al descans amb un empat 2-2, amb gols de Canet i Aldrich per part del Palafrugell. A la segona meitat els de Benito i Comalat es van avançar al marcador deixant-lo amb el resultat final de 4-2 que els enviava a quarts de final, on s’hauran d’enfrontar al Caldes Recam Làser.

Entrenadors d’ambdós equips es mostren satisfets amb les bones sensacions a pista després de 25 setmanes sense competir i contents amb la resposta i adaptació en els debuts de les noves incorporacions. El Palafrugell va notar l'absència de Marc Figa i Mikel Abeal per motius laborals.

Satisfacció també per part del jugadors, que asseguren que tot i haver-hi moltes coses a millorar, la lectura dels partits per ambdós equips és positiva.

Més enllà del Girona CH - CH Caldes, la resta d’enfrontaments en la final a vuit de la Lliga Catalana són: