Derrota molt digne del Palafrugell davant el Barça en la vuitena jornada d'OK Lliga

Data: 10/11/2019

INTERVENEN: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató Palafrugell; i Eduardo Castro, entrenador del Barça

El Corredor Mató Palafrugell perd molt dignament davant del Barça en la vuitena jornada de l'OK Lliga, obrint el marcador i tornant a avançar-se en el seu segon gol.

Després de gairebé 15 minuts sense anotar cap dels dos conjunts, els gols van arribar un darrere l'altre. Cinc en qüestió de cinc minuts. Amb una primera part impecable dels de Palafrugell, Sergi Canet avançava els locals convertint el pavelló en una autèntica festa. Pablo Álvarez va situar l'empat a l'electrònic i els de Xevi Garcia van reaccionar ràpidament tornant-se a col·locar al davant amb el gol de Pol Vives. El primer temps finalitzaria amb el marcador 2-3 després del doblet del blaugrana d'Helder Nunes.

A la represa, el Barça va ampliar distàncies en el marcador amb un altre gol de Pablo Álvarez, aquest de falta directa. Joao Rodrigues i Ignacio Alabart van convertir el resultat final en un 2-6. D'aquesta manera els blaugrana han estat els primers visitants de la temporada en emportar-se els tres punts al pavelló de Palafrugell.

Malgrat la derrota, els del Corredor Mató han marxat satisfets i orgullosos d'un partit que sabien que no els seria fàcil. La meta que s'havien marcat era oferir un partit digne a l'afició i aquest objectiu ha estat superat amb èxit. Cal destacar també la bona actuació del nou fitxatge a causa de la lesió de Linu, el porter Joel Palacín, en el seu debut al club palafrugellenc.

Amb els mateixos 11 punts que el Reus, Noia, Lleida i Caldes ara ocupen una 9a posició en una classificació molt ajustada especialment a mitja taula.

En el pròxim duel visitaran el Noia. Serà el dimarts 19 de novembre.