El CH Palafrugell s'imposa a l'Alcobendas

Victòria del Corredor Mató CH Palafrugell davant l'Alcobendas que els col·loca tercers a la classificació. Els palafrugellencs van sortir concentrats al partit i a la mitja part ja guanyaven 4-1. Tot i el resultat, l'Alcobendas encara volia intentar sumar un punt, però un gol de Gerard Pujol a l'últim minut va tancar el triomf local.

El Corredor Mató CH Palafrugell ha guanyat a l'Alcobendas per un contundent 5-1. L'equip de Cesc Linares volia donar una victòria a l'afició en l'últim partit de la temporada com a local i ho han fet amb un molt bon triomf.

Després de 10 minuts sense gols, els de Cesc Linares han posat la directa. Álvaro Osorio ha obert la llauna després d'una bona combinació amb Rubén i, a la jugada següent, Gerard Pujol ha marcat el segon. Amb el 2-0, els palafrugellencs han desaprofitat dues faltes directes.

Ni Candamio ni Osorio han pogut marcar el tercer de la tarda pel Palafrugell. Qui sí que ho ha fet ha estat Gerard Pujol, que ha marcat el 3-0 aprofitant la superioritat numèrica dels locals. Alonso Martín ha escurçat distància quan faltava un minut i mig pel descans, però abans de la mitja part, el juvenil Alex Torres ha posat el 4-1 al marcador.

Amb tres gols de diferència, els homes de Cesc Linares han gestionat el marcador. Gerard Pujol ha fallat una falta directa i l'Alcobendas també ha perdonat una ocasió a pilota aturada. En l'últim minut de partit, Gerard Pujol ha aprofitat l'assistència de Candamio per fer el hattrick.

Tot i el 5-1, des de la banqueta han tingut la sensació que el partit sempre ha estat obert pels dos equips.

L'Alcobendas ha lamentat els errors de la primera meitat, que els han deixat amb poques opcions per puntuar.

Els dos equips també han mostrat el descontentament amb l'arbitratge durant els 50 minuts.

El triomf és l'últim del Palafrugell com a locals que esperen acabar la lliga guanyant a Maçanet per certificar el tercer lloc a la classificació.