Tot a punt per a la 8a edició de la Vall d'Aro Circuit Series By Decathlon

Torna un any més la Vall d'Aro Circuit Series by Decathlon, un esdeveniment del qual ja fa 8 anys que se celebra i aquest any compta amb la incorporació d'una iniciativa per fer participar aquelles persones discapacitades que inicialment no podien dur a terme aquestes curses, però que ara podran gaudir completant d'un tros d'un dels recorreguts. 

Se celebra un any més la presentació del Circuit Series de curses de muntanya de Platja d'aro, Castell d'aro i S'Agaró amb la 8a edició. La primera proposta és La Lineal del camí de Ronda diumenge 24 de juliol, amb sortida des de la Platja de Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge fins arribar a la Platja del Racó de S'Agaró, un recorregut acumulat per paviment de passeig marítim, corriols de terra, trams d'escala i sorra de platja. La segona, La nocturna de Castell d'Aro dissabte 13 d'agost amb recorregut de gairebé 13 km tindrà sortida i arribada a la Sala Polivalent de Castell d'Aro. La novetat incorporada a aquest any és l'esport adaptat on qualsevol persona de qualsevol tipus d'especialitat o discapacitat podrà optar a la seva participació fins a la part més rocosa de l'àrea muntanyosa del recorregut. 

La darrera carrera, La Clàssica de Platja d'Aro diumenge 4 de setembre per un recorregut majoritàriament de terra començarà des de l'aparcament de Decathlon Platja d'Aro, l'entitat que col·labora amb aquesta iniciativa esportiva. 

L'objectiu de fer participar al màxim nombre de persones possible també deriva del fet d'intentar tractar la situació com un esdeveniment i no tant com una cursa perquè la gent s'ho intenti passar més bé en comparació del patiment que se sent quan es duen a terme activitats d'aquesta intensitat. 

La vall d'Aro circuit series 2022 és una iniciativa de la Unitat Esportiva de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró amb la gestió tècnica d'SportMadness. Es pot participar a totes o només a una o dues carreres. Aquestes persones que vulguin participar hauran d'inscriure's en línia des de la pàgina web de l'Ajuntament de Platja d'aro o a través de la pàgina web sportmadness.club/valldaro21 i els dorsals es podran recollir el dia abans de cada cursa a la botiga Decathlon de platja d'aro de 18 a 20 de la tarda o fins i tot el mateix dia de cada cursa. L'ordre de sortida serà amb els marxadors en primer lloc, seguidament de l'esport adaptat i finalment la cursa començarà amb normalitat com cada any.
 
Finalment, amb la inscripció s'inclou un 'welcome pack', avituallament final i durant la cursa, assegurança per un dia, dorsal amb 4 imperdibles, sistema de cronometratge amb xip i llistat de classificacions en línia; i una samarreta finisher per a qui completa les tres proves. Les persones millor classificades rebran vals de compra de 200, 150 i 100 euros per descanviar a Decathlon Platja d’Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports