Comencen l'any i la segona volta amb victòria (60-71)

Bon inici d'any pel Sol Gironès Bisbal Bàsquet. Encara no havien competit aquest 2022 i aquest dissabte s'han estrenat amb victòria al Pavelló Municipal d'Artés. Aquest ha estat el primer partit de la segona volta de Lliga EBA i la volien començar amb bon peu. I així ho han fet.

Els roig-i-negres han estat dominants gairebé tot el partit. Han tancat el primer quart amb resultat de 9-21 i el segon amb 25-37.

En els darrers dos quarts l'Artés ha aconseguit ajustar el marcador, arribant a posar-se 49-50 quan faltaven 6 minuts pel final. Tot i la remuntada, els locals no han aconseguit treure els punts al Sol Gironès. El tercer quart ha deixat l'electrònic en 42-49 i el partit ha finalitzat amb el marcador 60-71.

Aquesta ha estat la vuitena victòria de la temporada del conjunt baix-empordanès.

Pel que fa a baixes, destacar la falta a pista del primer entrenador del conjunt. Cesc Senpau no ha pogut assistir al duel per motius sanitaris. Els jugadors baix-empordanesos han jugat sota les ordres de Joan Ferrer, qui ha tornat a portar les regnes de l'equip en solitari, com ja havia fet en temporades anteriors quan competien en categories inferiors.

El diumenge vinent a les 18 h jugaran el primer partit de l'any com a locals. La 13a jornada de la competició els enfrontarà a la UE Mataró.