El CH Palafrugell perd a la pista de l'Igualada

Data: 25/02/2024

El CH Palafrugell ha perdut a domicili davant l'Igualada. Un bon inici dels de l'Anoia ha complicat el partit a l'equip de Cesc Linares. Han marxat al descans amb un 3-0 en contra i, just a la represa, han encaixat el quart. Biel Mir i Felilpe Castro han estat els golejadors palafrugellencs.

Derrota del CH Palafrugell a la pista del Simar Igualada per 4-2. Els baix-empordanesos s'han trobat un rival molt sòlid que els ha sorprès des del primer minut de partit. Biel Llanés ha obert la llauna i, deu minuts després, el mateix jugador ha transformat una falta directa després d'una targeta blava a Xevi Arcas.

Just després, una targeta vermella a Eloi Matas, deixant el Palafrugell amb tres durant quatre minuts. Albert Buch ha aturat la falta directa, però, aprofitant la superioritat numèrica, Jordi Bosch ha anotat el 3-0 per l'Igualada. Durant la primera meitat, els de Cesc Linares ho han provat sense èxit davant un sòlid Xavi Bosch.

Només començar la segona meitat, Aleix Borràs ha anotat el quart. Restaven disset minuts pel final quan Biel Mir ha fet el 4-1. Un minut després , Felipe Castro ha retallat distàncies. Setze minuts al davant i dos gols a sota, hi havia esperances per intentar disputar el partit.

El Palafrugell ha fet tirar enrere l'Igualada amb llançaments i segones jugades perilloses. Els de l'Anoia han aguantat i han pogut ampliar distàncies amb un penal que ha aturat Arcas.

Amb la derrota, el Palafrugell torna a caure a la tercera posició a tres punts del Lloret i veu com l'Igualada li retalla distàncies per darrere. La pròxima setmana buscaran recuperar bones sensacions en el duel com a locals davant el CP Congrés.