El Palamós aconsegueix un bon empat contra el Vic (2-2)

Palamós

Data: 08/01/2023

Empat a 2 entre el Palamós i el Vic en el primer partit de 2023. Els palamosins van igualar el 0-2 visitant gràcies als gols de Xavi German i Kilian els últims 20 minuts. Un partit que va tenir domini visitant durant la primera meitat, però que els d'Àlex Redondo van saber capgirar gràcies al potencial ofensiu a través dels extrems. L'enfrontament va servir per recordar la figura de Joaquim Gil, qui va ser delegat de l'equip durant molts anys.

El Palamós ha començat l'any sumant un punt gràcies a l'empat aconseguit contra el Vic. El conjunt d'Àlex Redondo ha sabut reaccionar en els últims 20 minuts per empatar un 0-2 en contra des del minut 16 de la primera.

Els palamosins han entrat concentrats al partit i han gaudit d'una doble ocasió molt clara. Adrián Antequera ha vist com el seu xut amb l'esquerra es passejava per davant la porteria i Marco Gordón ha enviat una pilota al travesser després d'un gran control dins l'àrea. Qui no ha perdonat han estat els d'Osona i s'ha avançat al marcador gràcies al doblet d'Ignasi Armengou. El primer ha arribat al 14' després de caçar una pilota morta dins l'àrea i el segon ha estat aprofitant un mal refús de Bernat en un córner, que ha acabat amb el segon del "7" del Vic.

Després d'un primer quart d'hora animat, l'equip de Ramon Carrascal ha controlat el partit a camp contrari. El Palamós només ha creat perill amb dos llançaments de falta de Callicó. Els visitants han pogut posar el 0-3 al marcador amb un gran contraatac, però Bernat ha evitat el gol de Balagué.

La segona meitat ha començat amb el Palamós més animat, amb Falgueras i Rodrigo sumant-se a l'atac per les bandes. Xavi Germán ha xutat molt desviat, Kilian no ha trobat porteria amb un xut des de l'esquerra i Mercader no ha connectat una rematada a l'àrea petita. A l'altra àrea, Bernat ha tornat a treure els guants per evitar el tercer del Vic.

A falta de 20 minuts, el degà ha animat el partit. Una bona jugada de Mercader ha acabat amb el gol de Xavier Germán per engegar la reacció palamosina. Una dinàmica que ha fet embogir l'afició local amb la rematada de cap de Kilian, empatant el partit al 87'.

Amb cinc minuts d'afegit, els dos equips han tingut el tercer. Ferran Jiménez ha xutat desviat el que ha pogut ser el 2-3 i, a la jugada següent, Garriga ha enviat la pilota al travasser després d'un xut amb l'esquerra.

Un empat que deixa un gust agredolç pels errors começos a les dues àrees, però que demostra que aquest Palamós mai abaixa els braços.

Els que sí que han marxat decebuts del camp han estat els visitants. El bon control del joc no s'ha traduït amb un tercer gol que hagués sentenciat el partit i al final no s'han endut els tres punts. Un enfrontament que ha demostrat la igualtat de la Primera Catalana.

La mala notícia pel Palamós ha estat la lesió de Marco Gordón que, com ha valorat el tècnic, no són optimistes. Ara el degà es troba cinc punts per sobre la part baixa de la taula i ja es prepara per visitar el Lloret la propera jornada.