Obres de millora a la Piscina Municipal de Palafrugell

Obres de millora a la Piscina Municipal de Palafrugell
Palafrugell

Data: 31/08/2018

Una zona d’estiraments, dues noves lones publicitàries i un nou emplaçament del torn d’entrada són les novetats de les que podran gaudir els usuaris de la Piscina Municipal de Palafrugell a partir d'aquest cap de setmana, quan torna a obrir les seves portes després de l’aturada tècnica anual.

L’Àrea d’Esports, d’aquesta manera, duu a terme millores de funcionalitat de la instal·lació. La primera, una re-ubicació del torn d’entrada de la Piscina, que facilitarà el pas dels usuaris, creant alhora una zona més diàfana, que augmentarà el control de vigilància que dóna accés a la instal·lació.

Segonament, i també com a novetat, s’ha creat una zona d’estiraments a l’interior de la mateixa piscina. Aquest nou espai, que anirà perfeccionant-se al llarg del mes de setembre, permetrà que l’usuari aquàtic pugui tenir una altra eina per al seu entrenament. Aquí, s’hi ha instal·lat una espatllera provinent del gimnàs de l’Estadi Municipal, i al seu lloc s’hi ha col·locat una bicicleta estàtica, que era una demanda dels usuaris i clubs esportius d’aquella instal·lació.

D’altra banda, les dues noves pancartes situades a l’interior de la paret est de la piscina són un element publicitari que reforçaran el Pla de Màrqueting amb el qual l’Àrea d’Esports ja hi està treballant des de fa mesos i que aportarà moltes novetats per al soci de la instal·lació, sobretot en funció comunicativa i informativa.

Per al regidor d’Esports, Pau Lladó, es tracta de millores molt necessàries i innovadores per a l’àrea d’Esports que suposen un tret de sortida a diverses inversions que, al llarg de la temporada 2018 - 2019, s’aniran treballant i duent a terme a les instal·lacions esportives municipals.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports