El Palamós CF deixa escapar la victòria davant el Valls

Palamós

Data: 25/11/2023

Empat a dos molt amarg del Palamós davant el Valls. Els baix-empordanesos han aconseguit remuntar el gol inicial dels visitants, però han vist com se'ls hi ha escapat la victòria a l'última jugada del partit. Un duel on els d'Álex Redondo han tingut ocasions per sentenciar el triomf davant un Valls que ha jugat 20 minuts amb nou jugadors. Un partit molt tens al camp i a les banquetes on els palamosins han denunciat amenaces i insults dels visitants.

El Palamós ha deixat escapar la victòria contra el Valls a l'últim minut. Els palamosins no han sabut aguantar el resultat davant un rival que ha jugat amb nou els últims 20 minuts i que ha empatat el partit a l'última jugada.

Un duel on la primera part no hi ha hagut pràcticament ocasions. Jose ha tret una mà providencial per evitar el gol d'Antequera i, al 32', Sergi Folch ha avançat als visitants. Una primera meitat on l'equip de l'Alt Camp no ha inquietat la porteria de David Montero, però que ha sabut anul·lar els intents palamosins.

La segona meitat ha tingut el Palamós com a dominador amb una primera ocasió d'Ortega. L'àrbitre no ha ensenyat una possible vermella en una falta a la frontal i Rubén Acosta ha enviat el llançament a la creueta. Minuts més tard, Acosta ha rematat a les mans del porter. Al minut 71' doble vermella per al Valls i expulsió per Álex Redondo i el delegat palamosí.

Amb dos homes més, els locals han pogut remuntar el partit. Al 84' un gol en pròpia porta ha significat l'1-1 i cinc minuts més tard, Leo ha fet el segon pel Palamós. A partir d'aquí fins a tres contraatacs clars on els locals han pogut sentenciar el partit. Al final, qui perdona ho paga i el Valls ha rescatat un punt amb el gol d'Óscar Torre.

Pel Valls, un punt valuós després de jugar amb inferioritat durant 20 minuts.

Tot això en un partit on la banqueta palamosina ha denunciat l'actitud d'alguns rivals

Amb aquest empat, el Palamós no aconsegueix sortir de la part baixa de la taula, però amb la sensació que l'equip pot competir contra tothom.