L'Estadi Palamós-Costa Brava acull les finals del MIC 2022

Palamós

Data: 17/04/2022

L'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava va ser la seu de set de les finals del MIC 2022. Repartides entre la tarda de dissabte i el matí de diumenge, a l'estadi palamosí hi van passar equips de les canteres de Barça, Espanyol, València i Athletic Club.

La primera final que s'hi va disputar va ser la de la categoria aleví de futbol-7 entre l'Espanyol i el Sevilla, amb victòria de l'equip català per 4-0. El conjunt perico va repetir triomf a la categoria cadet-juvenil femení, on es van imposar per 5-0 a la Selecció Andorrana, revalidant el títol aconseguit l'any 2019.

Després del doblet de l'Espanyol va venir la primera victòria blaugrana en aquest MIC 2022. En la categoria aleví futbol-11, el Barça va imposar-se a l'Atlético de Madrid 0-1, després de fer un torneig perfecte havent deixat la porteria a zero en tots els partits.

L'última final de dissabte va ser la de la categoria juvenil, on el trofeu ha viatjat cap a Sant Sebastià. La Real Sociedad va vèncer per la mínima al Quart, obtenint d'aquesta manera el primer trofeu del club, en la seva primera participació en el torneig.

Diumenge el matí, encara hi va haver més futbol a Palamós amb tres finals més. En categoria infantil, es va repetir la final entre l'Atlético de Madrid i el Barça amb una altra victòria culé. El marcador no es va moure en els 50 minuts de joc i la final es va decidir als penals, on els blaugranes van vèncer per 3-4.

Els penals van tornar a ser els protagonistes de la final dels cadets. El Barça es va trobar al Granollers, una de les revelacions del torneig, que va plantar cara durant tot el partit mantenint l'empat a zero al marcador. Un cop als penals, els barcelonistes es van imposar per 4-2, revalidant el títol de l'última edició i aconseguint el tercer trofeu del club en aquest MIC 2022.

El partit que va abaixar el teló del torneig va ser la final de juvenils sub-20 entre l'Athletic Club i el conjunt colombià, Julián Vásquez Fútbol Plaza. Els vascos van superar al seu rival per 2-0 i van obtenir el primer títol del club al MIC.

Les altres dues finals que es van disputar a Figueres van deixar com a guanyadors a l'Olimpique de Marseille i al València.

Dos anys després de la seva última edició, la pilota va tornar a rodar durant cinc dies en diferents camps del Baix Empordà. L'estadi palamosí ja va ser l'escenari d'una de les inauguracions del torneig i va tornar a ser el focus de l'activitat futbolística amb les diferents finals, fet que demostra la importància de l'Estadi Palamós-Costa Brava en la competició.