L'Igualada agreuja la crisi del Corredor-Mató Palafrugell (1-4)

Data: 13/11/2017

El CH Garbí sap patir per acabar-se imposant a La Garriga, cuer de Primera Catalana. L'aparent diferència a la classificació no es va fer palesa al pavelló palafrugellenc i la distància en el resultat final va ser més marcada del que es va veure a la pista durant bona part del partit.

Els locals van sortir amb la consigna de no fiar-se'n del rival. Malgrat que els vallesans no havien puntuat encara aquesta temporada havien aconseguit fer suar a equips de la part alta. Tota la primera meitat va ser d'una igualtat absoluta i es va arribar al descans amb un 13-12 al marcador.

Els de vermell sabien que si mantenien el mateix ritme d'exigència física durant el segon temps podrien desgastar l'equip visitant, que s'havia presentat a Palafrugell amb una banqueta molt curta. A base de paciència aquesta diferència es va fer manifesta i durant el darrer quart d'hora la renda va anar augmentant fins al 28 a 20 final.

En set jornades el Garbí ha sumat quatre victòries, totes a casa, i tres derrotes com a visitant. L'equip ha sabut sobreviure al degoteig de lesions i s'ha fet fort com a local. El cos tècnic reconeix que si es comença a rascar algun punt lluny de Palafrugell els objectius han de passar per mantenir-se a la meitat alta de la taula.