El Bisbal Bàsquet cau en el primer derbi gironí

INTERVENEN: Cesc Senpau, entrenador SOL Gironès Bisbal Bàsquet; Marc Serra, entrenador del Bàsquet Girona B

Primer derbi, perdut. El Bisbal Bàsquet ha caigut aquest cap de setmana contra el Bàsquet Girona B per 84 a 71, en un partit en què els empordanesos s'han vist superats en tots els aspectes.

El partit començava bé pels de Cesc Senpau. Un bon plantejament en defensa i un bon domini ofensiu ha fet avançar-los en el marcador en un primer quart on les expectatives de joc eren altes.

A partir del segon quart, però, tot ha anat cap avall. El Bàsquet Girona ha començat a imposar el seu joc, més sòlids en defensa i més efectius en atac, un plantejament amb el qual han retallat diferències al marcador i que els ha permès arribar al descans amb un 34-38 i tot per decidir.

El tercer quart ha estat decisiu. Un parcial de 22 a 6 ha deixat els empordanesos sense opcions, amb uns jugadors que no han sebut reconduir el joc al seu terreny.

Una incomoditat que ha durat fins al final del partit, tret d'uns últims minuts en què el Bisbal Bàsquet ha intentat retallar distàncies en un marcador que ja era impossible de remuntar. El poc encert en el tir exterior i una mala defensa han estat punts clau de la derrota dels empordanesos.

Per part del Girona B, en canvi, estan satisfets del seu joc al camp.

Primera derrota de la temporada després de quatre jornades de lliga, una derrota de la qual s'hauran de treballar els errors per poder optar a la part alta de la classificació.