Suspesa la competició de regatistes de la Classe Europa i 420

Suspesa la competició de regatistes de la Classe Europa i 420 de la VIII Guíxols Cup a causa del mal temps d'aquest cap de setmana. La quarantena de participants s'han quedat amb les ganes de poder sortir a mar i disputar les sis proves previstes. Es tracta d'una de les regates estrelles del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. La següent cita de la prova en modalitat ILCA serà el cap de setmana del 4 i 5 de febrer.

La quarantena de regatistes s'han quedat amb les ganes de participar en la competició de les classes Europa i 420 de la VIII Guíxols Cup del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. La vuitena edició ha estat marcada pel fort vent continu que h a impedit que els esportistes poguessin sortir a navegar i fer les sis proves en dos dies. S'esperava que una vintena de regatistes participessin en la classe Europa i 22 més, agrupats en parelles, ho fessin en 420. Les proves puntuaven al rànquing català.

Ara caldrà esperar a la següent cita de la VIII Guíxols Cup, en aquest cas en modalitat ILCA que se celebrarà entre el 4 i 5 de febrer. Les inscripcions encara estan obertes. Finalment, el darrer cap de setmana de novembre tancarà la competició els Optimist, en una prova que s'emmarcarà en el calendari de regates de la temporada 2023-2024. La Guíxols Cup ha rebut d'ençà que es va posar en marxar centenars de participants nacionals i internacionals. En la darrera edició, la del 2022, va comptar amb 120 regatistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports