Cap de setmana d'aventura amb la 5ª Indiketes Adventure Race

Intervé: Jose Pérez, Director de la prova

Cap de setmana d'aventura el que s'ha viscut als municipis de Santa Cristina d'Aro, Castell-Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols. L'Associació Esportiva Matxacuca ha organitzat per cinquena vegada l'Indiketes Adventure Race, un raid d'aventures que formava part del Campionat de Catalunya.

El circuit català de raids d'aventura té tres proves oficials i l'Indiketes Adventure Race n'és una d'elles. Consisteix en una prova multidisciplinar en la que els equips participants han de completar un recorregut utilitzant mapes i han d'anar trobant diverses fites situades en punts de control. Per fer-ho han d'atrevir-se amb disciplines variades com la BTT, el trekking, el kayak o l'escalada. Tot i semblar un repte no apte per a tothom hi ha tres categories: Elit, Aventura i Open. Això permet que hi pugui participar des del que va a competir fins al que vol passar-sho bé i descobrir el territori. 

La categoria Elit ha comptat amb una vintena de participants, mentre que els grups d'Aventura i Open n'han tingut uns seixanta cada un. Tots ells han completat un intens recorregut que els ha portat per els massissos de l'Ardenya i les Gavarres i pel litoral de la Costa Brava.  
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports