Se celebra una master class amb el nou campus de futbol femení a l'Estartit

L'Estartit

Data: 01/09/2023

Se celebra una master class amb el nou campus de futbol íntegrament femení a l'Estartit, que s'ha dut a terme per primera vegada aquest estiu. De moment, sembla que les nenes i noies d'entre 8 i 16 anys que s'hi han apuntat n'estan molt contentes.

Aquesta setmana s'ha celebrat una master class de futbol femení al campus de l'Estartit amb 5 grups d'entrenament repartits pel camp fent possessions i mini partits.

La trobada ha estat possible gràcies a l'acord entre Unió Esportiva l'Estartit i l'empresa d'educació i lleure Rosa dels Vents per potenciar aquest esport en l'àmbit íntegrament femení d'alta tecnificació esportiva.

Així, combinat amb altres activitats esportives i d'aventures, les colònies d'aquest estiu a la casa Marcel Maillot, han permès tenir un campus a on nenes i noies d'entre 8 i 16 anys poden aprendre i millorar les tècniques necessàries per convertir-se en futbolistes professionals acompanyades en tot moment per entrenadors i entrenadores titulats.

De moment, sembla doncs que aquestes Colònies específiques de fútbol combinades amb activitats nàutiques i esportives en un entorn natural únic, el parc natural a l'Estartit, està agradant molt també a les participants d'aquesta primera edició.

Amb tot, la Unió Esportiva l'Estartit continua demostrant que aposta pel gènere femení, de fet des de l'any 1993, quan arran de la demanda d'un grup de noies del poble, neixen els equips femenins, i de mica en mica el club va anar inclinant-se pel futbol femení fins a arribar a convertir-se en un club exclusivament de futbol femení.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports