El Camp de Futbol de la Bisbal és batejat com a Pere Plaja Girona

Restava orfe de nom, però finalment, el Camp de Futbol de la Bisbal ha estat batejat com a Pere Plaja Girona. La proposta ideada per la Comissió del Nomenclàtor s'ha materialitzat, després que el ple municipal l'aprovés per unanimitat.

Avui dia el canvi encara no s'han fet visible a la zona. Així doncs, serà a la primavera, quan es formalitzi un acte d'homenatge organitzat a ambdues mans entre el consistori i l'Atlètic Bisbalenc.

De fet, la petjada de Plaja encara és present a la capital del Baix Empordà. Són molts els que rememoren entrenaments de futbol, capitanejats per l'empordanès, o llegeixen les cròniques esportives que escrivia per a publicacions com El Mundo Deportivo i Los Sitios (antic Diari de Girona).

La proposta es va poder emprendre, ja que fa cinc anys de la defunció de Pere Plaja, i és aquest el temps mínim marcat per la Comissió del Nomenclàtor per poder realitzar un canvi de nom. Actualment es desconeixen les especificitats de l'homenatge, però des del consistori asseguren que serà una trobada entre els bisbalencs, la seva família i l'esport que tant estimava, el futbol.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports