EL CH Palafrugell i el SERVE renoven una temporada més l'acord de col·laboració

Un any més, el Club Hoquei Palafrugell ha renovat l’acord de col·laboració amb el Servei de Rendiment i Medicina Esportiva (SERME) de l’Hospital Clínic Costa Brava per a la cobertura medicoesportiva durant la temporada 2021-2022.

El Servei de Rendiment i Medicina Esportiva es recolza de totes les especialitats de l'Hospital de Palamós i que vol donar un tractament integral als esportistes. Formen part del servei metges especialistes en medicina esportiva, traumatologia, cardiologia, nutrició o entrenament personal que aconsellen les dietes més indicades en funció de l’activitat esportiva per mantenir-se o recuperar-se després d’una competició. 

Aquest és el 7è any que se signa el conveni de col·laboració pel qual el SERME es farà càrrec de l’assistència mèdica als partits de competició d’OK Lliga que se disputin al pavelló de Palafrugell. A banda, també realitzarà les revisions mèdiques de pretemporada de tots els jugadors del primer equip, i aquells jugadors de l’equip base que ho desitgin. Així el SERME haurà de cobrir les demandes mèdiques generades de la pràctica esportiva del primer equip.

L’acte de signatura s’ha realitzat aquest matí a Palamós i hi han assistit Susanna Selva, presidenta del Club Hoquei Palafrugell i Xavier Pérez, Director Gerent de la Fundació Hospital de Palamós - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, en representació del SERME.

Aquesta serà la tercera temporada consecutiva que el Club Hoquei Palafrugell militarà a la OK Lliga, que és la màxima categoria estatal de l’esport.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports