Zunino, Guillermo i Van der Ploeg s'imposen a la V Guíxols Cup

L'escassetat de vent va marcar la cinquena edició de la Guíxols Cup. El dissabte, primer dia de competició es va haver d'anular la regata per la manca de vent i el diumenge només es van poder disputar dues proves de cadascuna de les categories.

Tot i això, el talent dels regatistes va permetre que es disputessin les proves de manera competida. En la categoria de 4.7 el guanyador va ser Giulio Zunino, del Club Nàutic Vilanova, mentre que en Radial va guanyar Virginia Guillermo del Club Nàutic Garraf. Per la seva part, Jose María Van der Ploeg del Club Nàutic el Balís va aconseguir endur-se la victòria en Laser Standard.

Una total de 70 regatistes van disputar la prova, que ja havia començat el 18 i 19 de gener. La competició segueix el model dels darrers dos anys i se celebra durant tres caps de setmana per tal de mantenir la qualitat de la regata i el nivell de satisfacció dels participants. Des del 2016 la Guíxols Cup segueix creixent.

Un dels factors que fan que sigui important és el fet de ser una prova que forma part del circuit català i, a més, és puntuable pel Campionat d'Espanya. El punt i final de la competició serà dissabte 22 i diumenge 23 de febrer, quan es disputarà la modalitat d'Optimist.