El Palafrugell supera 3-1 al Sant Feliu

El Corredor Mató CH Palafrugell es va desfer amb un resultat de 3 a 1 -amb gols de Gerard Pujol i Felipe Castro- d'un CHP Sant Feliu que només ha guanyat un partit en el que va de temporada. D'altra banda, aquest dimarts recuperaran l'únic partit que els queda pendent, contra el Wings SD Espanyol.

El Corredor Mató Palafrugell es va imposar a la seva pista davant la visita del Sant Feliu en un partit realment molt igualat, amb molts xuts i on als jugadors dels dos equips els va faltar encert, així com els porters van oferir una bona exhibició de parades.

Els de Cesc Linares es van avançar al marcador al minut 7 de partit amb un gol de Gerard Pujol i al minut tretzè l'internacional Felipe Castro va fer el 2 a 0. Tanmateix, el Sant Feliu va aconseguir retallar distàncies al 15 amb un encert, de penal, d'Oriol Llorens. Penal que va ser l'únic encert a bola aturada del partit, tenint en compte que n'hi va haver un total de set en els 50 minuts. De fet, al minut 18 de duel el mateix Llorens va tornar a tenir una ocasió de penal, que en aquest cas no va transformar.

A la segona meitat Figa va xutar també un penal al minut 32 i Adrian Candamio una falta directa al 39, sense veure porteria cap dels dos. Qui va tornar a marcar va ser Gerard Pujol, fent el 3-1 final al minut 39. Posteriorment, Candamio i Álvaro Osorio van tenir una directa més cadascú, també sense encert.

El moment de més patiment pel Palafrugell va ser quan faltaven poc més de 4 minuts de partit. Estant a una falta de la desena, Gerard Pujol va veure una targeta blava. És a dir, amb un 3-1 favorable els palafrugellencs veien com de cop els podien arribar dues directes en contra. Finalment la que va ser a conseqüència de la targeta no va ser transformada per David Yepes, i la desena no es va arribar a xilular.

El resultat no ha mogut cap dels dos equips de la taula, ja que abans d'enfrontar-se el Palafrugell ja era sisè i el Sant Feliu, penúltim.

Aquest dimarts 13 de desembre a les 20h es juga l'únic partit que quedava pendent de disputar al grup sud de l'OK Lliga Plata, el que enfronta al Palafrugell amb l'espanyol i que correspon a la 4a jornada de competició.