El CH Palafrugell debuta amb victòria a Lliga Catalana Plata

Victòria del Corredor Mató CH Palafrugell en el primer partit de Lliga Catalana. Els palafrugellencs han guanyat amb contundència al CH Olot amb el marcador de 7-3. Un partit complet dels de Cesc Linares que han de començar a guanyar ritme de competició de cara l'inici d'OK Plata. El jugador més destacat del partit ha estat Álvaro Osorio amb quatre gols.

El Corredor-Mato CH Palafrugell ha guanyat en el seu debut a Lliga Catalana plata davant el CH Olot per 7-3. Els de Cesc Linares han marxat al descans amb un 4-2 favorable i han pogut ampliar el marcador en la segona meitat.

Qui s'ha avançat al marcador, però, han estat els de la Garrotxa amb el gol de Ferran Sacrest al minut 10'. Álvaro Osorio ha empatat el partit un minut després, però els visitants s'han tornat a posar per davant amb el gol de David Carles. En cinc minuts, el Palafrugell ha capgirat el marcador. Primer ha empatat Álvaro Osorio, Eloi Matas ha fet el tercer i Marc Figa ha anotat el 4-2 de penal.

A la segona part, el marcador no s'ha mogut fins als últims set minuts. Osorio ha marcat dos gols més completant el pòquer de la tarda i Felipe Castro ha fet el setè quan faltaven quatre minuts. Els d'Olot han continuat buscant la porteria rival i Arnau Vidal ha anotat el 7-3 definitiu.

Un primer partit de Lliga Catalana que ha deixat satisfet a Cesc Linares.

Per l'Olot la derrota és dolorosa pels set gols rebuts, però han valorat el fet de tenir opcions fins al final del partit. Sí que han lamentat el poc encert a pilota aturada.

Després de les bones sensacions per la victòria, el Palafrugell ja pensa en la segona jornada de la competició a la pista del Tordera.