El CH Palafrugell perd davant un sòlid CP Congrés

Data: 03/03/2024

Dura derrota la que ha patit el CH Palafrugell davant el Congrés. Els de Barcelona s'han endut els tres punts imposant-se als del Baix Empordà per 2-4. Els locals viuen el que és el seu "pitjor moment de la temporada" i no han sabut trobar la manera de sorprendre el rival. Han començat perdent 0-2, han retallat distàncies abans del descans, però dos gols visitants en el primer quart d'hora de la segona meitat han sentenciat el partit. Al final, han pogut escurçar la diferència.

Segona derrota consecutiva del CH Palafrugell. Els palafrugellencs s'han vist superats pel CP Congrés que s'ha imposat per 2-4 gràcies a un partit molt complet. Martí Ferrer ha fet el 0-1 al tercer minut i, deu minuts després, Àlex Martínez ha augmentat la diferència aprofitant un rebuig d'Arcas.

Amb el 0-2 el Palafrugell ho ha provat amb llançaments llunyans, mentre que els barcelonins han gaudit d'accions d'u contra un davant el porter. Gerard Pujol ha desaprofitat una falta directa per retallar distàncies després d'una targeta blava. Amb la superioritat numèrica, Pujol sí que ha pogut batre al porter amb un xut sec.

L'1-2 al marcador ha aixecat els ànims al Palafrugell que ha marxat al descans apretant al Congrés. A la represa, però, gerra d'aigua freda. Gol de Martí Ferrer per calmar els ànims i deixar tocats als locals. Els de Cesc Linares han apujat línies sense èxit i els visitants han trobat espais per sortir còmodes. Biel Perpinyà ha tancat el partit amb l'1-4 quan faltaven vuit minuts pel final. Els palafrugellencs ho han continuat intentant i han retallat distàncies gràcies al gol de Biel Mir.

Un partit que deixa males sensacions per part del conjunt palafrugellenc.

El Congrés ha sumat tres punts que els permeten assegurar la permanència. Han marxat satisfets pel domini del partit durant els 50 minuts.

La derrota és doblament dolorosa perquè no han pogut retallar punts al Lloret que ha empatat davant el líder. Diumenge vinent, els palafrugellencs visiten el Barça Atlètic.