La Diputació de Girona ajuda a 16 esportistes del Baix Empordà

La Diputació de Girona ajuda a 16 esportistes del Baix Empordà
Baix Empordà

Data: 30/10/2018

Setze esportistes del Baix Empordà rebran una subvenció per part de la Diputació de Girona que els ajudarà a tirar endavant la seva pràctica esportiva. En total seran 4.350 euros que es repartiran aquests setze esportistes de nou municipis de la comarca.

En total Diputació de Girona subvenciona amb un import de 58.395 euros seixanta-tres municipis de les comarques gironines perquè els destinin a programes de suport a esportistes amateurs de modalitats individuals. En concret, aquestes subvencions serviran d’ajut a 246 esportistes que tenen menys de vint-i-cinc anys i que la temporada passada van participar en campionats d’Espanya, d’Europa o del món. El 2012 la Diputació va començar aquesta línia d’ajuts, i el 2018 ha augmentat 10.000 euros la partida dels anys anteriors.

 Les modalitats individuals que practiquen els esportistes que rebran aquests ajuts són, entre d’altres: atletisme, BTT, ciclisme, cúrling, escacs, esquí, gimnàstica, golf, halterofília, judo, surf d’estel, motociclisme, natació, patinatge, piragüisme, rem, surf de neu, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir olímpic, triatló i vela.

FOTOGRAFIA: Dani Ruiz

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports