Cristina Pujol del Club Nàutic Port d'Aro es classifica per als Jocs Olímpics

El mar que acull la badia de Platja d'Aro fou l'escola de Cristina Pujol. Regatista de Sant Cugat, però fortament arrelada al Club Nàutic Port d'Aro, s'ha classificat per als  Jocs Olímpics. La competició esportiva per excel·lència presenta la seva pròxima cita als mesos de juliol i agost de 2021 a Tòquio.

Classe olímpica Làser
Pujol competeix en la classe Làser Radial femení. Una modalitat que es desenvolupa de manera individual sobre una embarcació monotip d'aproximadament 4 metres d'eslora. 

Arrels amb Platja d'Aro
La passió per la vela la porta arrelada des de petita, quan estiuejava a Platja d'Aro i amb tan sols 9 anys navegava amb l'embarcació del seu avi. Per tal de perfeccionar la seva tècnica, Pujol assistí als cursos de vela del Club. Primer competí amb classe Optimist, després Europe, 470 i finalment, a Làser Radial. 

Camí guardonat cap als Jocs Olímpics
El camí fins a arribar a classificar-se als Jocs Olímpics ha estat llarg, però ha vingut carregat d'èxits. L'any 2014 es proclamà Campiona del Món en classe Europa i el 2019, ja en la modalitat Làser, s'erigí Campiona d'Espanya. L'aval final a la competició internacional es produí el passat mes d'abril, en esdevenir l'esportista espanyola amb millors resultats a la regata de Vilamoura (Portugal).

Acte institucional
En el transcurs d'aquest dimecres, els representants polítics municipals també li han volgut donar la seva enhorabona. En general les paraules han estat d'agraïment i orgull per les fites aconseguides.

La classificada als Jocs Olímpics, Cristina Pujol, portarà el pròxim mes de juny el nom de Castell-Platja d'Aro a la capital nipona i alhora, serà un mirall per a les futures generacions de regatistes del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports