Sant Feliu de Guíxols serà la gran sortida de La Volta els pròxims quatre anys

Avui s'ha fet oficial que Sant Feliu de Guíxols acollirà la sortida i l'arribada de la primera etapa de la Volta a Catalunya entre 2024 i 2027. Encara no es coneix el recorregut de l'etapa, però sí que s'ha anunciat que la sortida no serà el Guíxols Arena. Aquest acord permetrà que Sant Feliu sigui reconeguda a escala nacional i internacional, permetent que els seus ciutadans vegin de ben a prop els millors ciclistes del món.​

Sant Feliu de Guíxols serà la gran sortida de la Volta Ciclista a Catalunya entre 2024 i 2027. L'Ajuntament i l'organització de la Volta han renovat l'acord pel qual Sant Feliu ja havia estat sortida i arribada de la primera etapa dels anys 2022 i 2023. Una col·laboració entre la ciutat i la Volta que és bona en l'àmbit esportiu, organitzatiu i de públic.

Tot i que aquesta etapa ja s'ha celebrat les dues últimes edicions, des de l'organització avisen que no repetiran el recorregut d'altres anys. No han avançat per on passaran, però asseguren que tornarà a ser atractiu pels corredors i pel públic que s'apropi a la carretera. El que sí que s'ha avançat el dia de l'acord és que la sortida canviarà d'ubicació.

Per la ciutat, ser la seu de la primera etapa de la Volta implica tenir gran repercussió a escala nacional i internacional. També té un impacte pel sector hoteler a la zona just abans de Setmana Santa, fent que durant un dia acullin els diferents equips i tot el que envolta la Volta. Un altre benefici és la de demostrar que Sant Feliu de Guíxols també pot ser una destinació esportiva referència pel ciclisme.

Sant Feliu de Guíxols ja ha estat present a la volta com a sortida i arribada en 24 ocasions. La Volta Ciclista a Catalunya és la tercera prova per etapes més antiga després del Tour de França i el Giro d'Itàlia. La seva 103a edició tindrà lloc entre el 18 i el 24 de març.


Imatge: Premsa Ajuntament Sant Feliu de Guíxols

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports