La Volta del Serrà celebra la seva 13a edició amb un total de 48 equips participants

INTERVÉ: Mireia Borrego, organització del Club Aquàtic Xaloc

Una ruta de 7 quilòmetres que recorre paratges marítims de gran bellesa que formen part del patrimoni natural ganxó i en la que competeixen equips formats per dues persones, una amb caiac i l’altre nedant, amb la possibilitat de fer tants relleus com necessitin mentre a la vegada gaudeixen de les vistes més privilegiades de Sant Feliu de Guíxols.

En això consisteix la Volta del Serrà, una activitat ja consolidada al municipi ganxó que arribava a la seva 13 edició aquest diumenge  amb la participació de 48 equips, és a dir, amb un total de 96 participants.

La travessia, on els participants tenen l’objectiu d’acabar amb el menor temps possible el recorregut, l’organitza el Club Àquàtic Xaloc que aprofita aquest idíl·lic entorn de la Costa Brava Centre per donar a conèixer el territori tot practicant esport.

Ja de bon matí i amb un ambient més aviat fresc degut a la presència de núvols i a la baixada de temperatures, els equips anaven preparant a la platja els banyadors, ulleres, vestits de neoprè, el caiac i sobretot molta energia pel que seria entre una i dues hores de recorregut.

Els primers en arribar han estat l’equip mixte format per Agueda Solivellas i Modesto Duran, amb un temps de 1 hora 36 minuts.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports