L'encert a bola aturada decanta el marcador cap a l'equip visitant (2-3)

INTERVENEN: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató CH Palafrugell // Marc Grau 'Guiri', porter del Pas Alcoi

2 a 3. Aquest va ser al resultat final de l'enfrontament entre el Corredor Mató CH Palafrugell i el Pas Alcoi. Una derrota que ha fet molt mal a l'equip baix-empordanès, que no va saber gestionar el resultat favorable de 2 a 1 que van assolir en la segona meitat.

Ferran Formatjé va obrir la llauna amb gol de falta directa al minut 11 de partit. Aquest va ser l'únic gol de la primera part.

A la represa el Palafrugell va aconseguir capgirar el marcador amb doblet de l'argentí Caco Ceschin. Dos gols que feien somiar als palafrugellencs amb la victòria i amb obtenir tres necessaris punts. Aquesta pressió els va jugar en contra i l'Alcoi ho va aprofitar, tornant-se a posar per davant amb dos encerts en els darrers minuts.

Agustín Domínguez va posar l'empat a 2 quan faltaven 5 minuts per finalitzar el partit, i amb la desena falta del Palafrugell, Ferran Formatjé es va tornar a trobar amb porteria, anotant el seu segon gol de la nit -de nou de falta directa-, i donant així la victòria a l'equip visitant.

Una vegada més, la balança s'ha decantat cap a l'equip amb més encert a bola aturada.

Els alcoians van aprofitar 2 dels 3 xuts que van tenir -Xevi Puigbí va aturar un penal de Gonzalo Pérez-. El Palafrugell no va ser capaç de transformar ni les dues faltes directes -llançades per Sergi Canet i Caco Ceschin- ni el penal -xutat per Marc Figa- que els van xiular a favor, davant un inspiradíssim Marc Grau 'Guiri', porter begurenc que va créixer al club blanc-i-negre.

La derrota manté al Corredor Mató en penúltima posició de la taula, a dos punts del Manlleu, del Voltregà i del Girona. Aquest últim no ha pogut jugar aquest cap de setmana a conseqüència d'un incendi que ha patit la pista de Palau ll. Pavelló que els palafrugellencs han de visitar en la pròxima jornada, que no serà aquest cap de setmana vinent, sinó l'altre. El partit contra el Girona serà el diumenge 6 de març a les 16 h i serà retransmès pel programa En Joc TV de la Xarxa.