Vies Braves es mulla al mar de Platja d’Aro per l’esclerosi múltiple

Vies Braves es mulla al mar de Platja d’Aro per  l’esclerosi múltiple
Vies Braves i l’Ajuntament de Platja d’Aro han programat pel proper 1 de maig una travessia solidària de 1.000 metres de recorregut a la Via Brava de Cavall Bernat, inaugurada l’any passat a la localitat del Baix Empordà. El municipi costaner compta amb dues Vies Braves, una a Cavall Bernat (1KM) i una altra a S’Agaró (2KM), on Vies Braves hi organitza activitats de natació i snòrkel gratuïtes durant l’estiu, gràcies al suport de l’Ajuntament de Platja d’Aro.

La travessia del proper dimecres és solidària, lúdica i no competitiva. L’activitat començarà a partir de les 9:30h al Passeig Marítim (davant de Cavall Bernat) i a les 10:30 es nedarà dins de la zona abalisada de la Via Brava una distància de 1.000 metres.
 
Vies Braves i l’Ajuntament de Platja d'Aro ja han recaptat 1.200€ per la Fundació Esclerosi Múltiple, una entitat que centra els seus esforços en donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’esclerosi múltiple. Aquest any, la Fundació centra el seu focus en els símptomes invisibles de la malaltia que afecten a la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la  tristesa o les disfuncions  sexuals.

Vies Braves és una iniciativa pionera al món en el disseny i planificació, promoció i dinamització d’itineraris marins i d’aigües obertes. Les seves rutes permeten explorar i gaudir des de l’aigua, i de forma segura, d’entorns naturals i paisatges submarins de gran bellesa a la costa mediterrània catalana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports