El CH Palafrugell es situa líder de la lliga nacional catalana

El Club Hoquei Palafrugell ha guanyat aquest diumenge per quatre a zero al Vilanova gràcies als gols d'Estel Forns i Laura Vall. Amb la victòria, les noies d'Òscar Pastor es situen capdavanteres de la lliga nacional catalana B.

Partit d'alt voltatge entre el Palafrugell i el Vilanova, aquest diumenge, per esclarir el lideratge a la lliga. L'enfrontament ha servit de pretext per escenificar el bon joc de les empordaneses i demostrar, un cop més, el talent sota els pals de Virgínia Díaz.

En el primer minut del matx, Estel Forns ha encetat el marcador, després d'oferir una bona pressió en atac. En canvi, el Vilanova tot i apropar-se a la porteria rival no ha estat encertat. De fet, quan faltaven sis minuts pel descans, les visitants han vist com se'ls ha anul·lat, per falta de peus, el seu gol. No s'havien recuperat anímicament, quan han xiulat penal a favor del Palafrugell. Laura Valls no ha dubtat i ha aprofitat l'oportunitat, sumant a l'electrònic el dos a zero.

A la represa, les forces s'han igualat, encara que el destí ha estat el mateix. El tres a zero ha tornat a arribar de penal, gràcies a l'encert de Laura Vall, i al minut 42 Estel Forns ha tancat el marcador 4 a 0, després de protagonitzar un bon contraatac. Les empordaneses, amb Alba Romaguera al capdavant, han ensumat el cinquè, però finalment l'acció no s'ha transformat en gol.

Després de la victòria del diumenge, el Palafrugell visitarà aquest divendres a dos quarts de deu del vespre, al Mollet. Serà la tretzena jornada de lliga amb Laura Vall com a major golejadora, amb 17 encerts, seguida per Alba Romaguera amb 13.