El Campionat d'Espanya Senior Tennis se celebrarà entre Castell-Platja d'Aro i Llafranc

Per primer cop, el torneig se celebra en dues seus: el Club Tennis Llafranc i el Club Tennis d'Aro. S'hi juguen les categories des de +30 fins a +85 de cinc en cinc, en femení i masculí, individual i dobles. El president del Club Tennis d'Aro, Josep Maria Tura, destaca el caràcter familiar del torneig on els jugadors acostumen a viatjar amb la seva família, de manera que les poblacions de Platja d'Aro i Palafrugell rebran un bon volum de visitants.

Avui ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Tennis d'Aro la presentació del CAMPIONAT D'ESPANYA SENIOR DE TENNIS, que serà del 25 de maig al 02 de juny.

Per primer cop, el torneig se celebra en dues seus: el Club Tennis Llafranc i el Club Tennis d'Aro. S'hi juguen les categories des de +30 fins a +85 de cinc en cinc, en femení i masculí, individual i dobles.

S'hi han registrat 1.100 inscripcions que correspon amb 850 jugadors els quals es reparteixen aproximadament a parts iguals entre ambdós clubs gironins. L'any anterior aquest torneig es va celebrar a Alacant amb un nombre similar d'inscrits.

El president del Club Tennis d'Aro, Josep Maria Tura, destaca el caràcter familiar del torneig on els jugadors acostumen a viatjar amb la seva família, de manera que les poblacions de Platja d'Aro i Palafrugell rebran un bon volum de visitants.

Isidre Tenas, regidor d'esports i primer tinent d'alcalde de Palafrugell, ha fet menció de la bona entesa existent entre ambdues entitats.
Des de la Federació Catalana de Tennis, destaquen el bon duet i l'organització dels dos clubs gironins. Que alhora, fan palesa del talent i la importància del tenis a Catalunya i a tota la província de Girona.

La fi de festa tindrà lloc el diumenge dia 02 de juny on la Federació Catalana de Tennis celebrarà la diada del tennis gironí amb un dinar a les mateixes instal·lacions del Club Tennis d'Aro. L'assistència és gratuïta i tothom és convidat a gaudir d'aquesta gran festa del tennis nacional.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports