Uns 600 participants a la Run4Cancer Palafrugell

Palafrugell

Data: 10/02/2019

INTERVÉ: Josep Bofill, delegat de la Fundació Oncolliga Girona a Palafrugell

Palafrugell ha estat una vegada més la seu baixempordanesa de la Run4Cancer, Mou-te pel Càncer, la cursa i marxa solidària organitzada des del 2015 per la Fundació Oncolliga Girona de forma simultània a poblacions d'arreu de les comarques gironines. A Palafrugell hi ha hagut 593 participants inscrits

Salt, Porqueres, Olot, Planoles, Figueres, Riudellots de la Selva, Tossa de Mar i Palafrugell han acollit al mateix temps aquesta cita esportiva i solidària i entre tots han aconseguit superar l'objectiu proposat de 4.000 participants. En concert n'hi han hagut 4.228. Amb gairebé 600 inscrits, Palafrugell ha estat el tercer punt del mapa amb més gent, precedit per Olot, amb 1.200, i Figueres, amb 684. En qualsevol cas, ni els corredors ni les delegacions d'Oncolliga competien entre si, sinó que tothom ha remat cap a una mateixa direcció. 

A totes les curses s'hi participatava amb un donatiu de 10 euros i oferien la possibilitat de fer un recorregut de 5 o 10 quilòmetres. En el cas de Palafrugell els circuits passaven per l'entorn del Camí Ral i arribaven fins a Mont-ras. Oncolliga ha comptat amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista i el Club Atlètic de Palafrugell. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports