Les obres de la nova zona esportiva de Torroella avancen a bon ritme

INTERVÉ: Jordi Colomí, regidor d'Urbanisme

Tots els projectes de la primera fase de la nova zona esportiva de Torroella de Montgrí van a bon ritme i alguns, fins i tot, s'acabaran abans dels terminis previstos. Ja s'ha avançat en el moviment de terres, la construcció d'un nou carrer i una rotonda, les obres del nou pavelló poliesportiu i s'està finalitzant el bike park. Només cal començar amb el camp d'esports. 

Torroella ha decidit doblar les seves instal·lacions i en uns nou mesos tindrà dos camps d'esports destinats al futbol i el rugby i dos pavellons, on s'hi jugaran disciplines com l'handbol o el bàsquet. Això fa que s'hagi hagut de fer un nou bike park, ubicat fins ara allà on hi anirà l'estadi. Tot plegat per intentar desfer la saturació actual, i és que cada setmana més d'un miler d'esportistes entrenen entre el poliesportiu i el camp de futbol

El bike park, que estava planificat pel setembre, estarà enllestit la setmana que ve. Mentrestant, els clubs de futbol i rugby tindran el seu nou terreny de joc a partir del novembre i el pavelló s'acabarà de construir cap a l'abril del 2019. El conjunt de les obres rondarà els tres milions d'euros de cost. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports