Begur es converteix en escenari de l'Ironman 70.3 per un dia

Begur

Data: 17/05/2020

INTERVENEN: Nil Riembau, esportista / Adrià Geli, preparador físic

Aquest cap de setmana s'havia de celebrar l'Ironman 70.3, un triatló que consisteix en 1,9 km de natació a mar obert, 90 km de ciclisme i 21 km d'atletisme. Molts participants feia mesos que es preparaven per fer front a prova esportiva, que a causa de les mesures dictades pel Govern Espanyol per evitar la propagació de la pandèmia del coronavirus, s'ha ajornat, per ara, fins al 4 d'octubre, coincidint amb l'Oncotrail.

Per no perdre la preparació de més de mig any i fer homenatge a la prova que s'havia de realitzar aquest diumenge a Calella de la Costa, Nil Riembau, un dels participants inscrits, ha decidit intentar realitzar el repte al municipi on resideix, a Begur. Tot i que tot el desnivell és molt superior al de la prova i que els dos mesos de confinament no ha pogut entrenar amb normalitat, ha superat el repte amb un temps de 5 h, 

La part de natació s'ha realitzat a la platja de Sa Riera, mentre que els circuits de bicicleta i córrer han estat per dins del municipi de Begur, poble que no compta amb franges horàries per sortir a fer esport en tenir menys de 5.000 habitants. A més, el temps ha acompanyat i al llarg dels recorreguts ha pogut gaudir de vistes privilegiades com aquesta. 

Ara seguirà entrenant amb els seus preparadors físics Adrià Geli i Xavier Fiego mentre resta a l'espera de poder realitzar-lo l'any vinent, acompanyat dels més de 2500 inscrits que hi participen en cada edició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports