El futbol base reprèn l'activitat sotmès a nombroses mesures de prevenció del coronavirus

Intervé: David Puig, President de l'Aro CE

A les instal·lacions esportives només hi poden entrar esportistes, cost tècnic i plantilla dels clubs. Als partits amb menors també un acompanyant per nen o nena

Torna l'activitat als camps de futbol d'arreu del país però ho fa amb moltíssimes limitacions imposades per la Covid-19. Els clubs han hagut d'adaptar- se a la pandèmia i a les restriccions imposades per les autoritats sanitàries i assumir sobrecostos en matèria de seguretat i davallada d'ingressos per manca de públic.

En el cas de l'Aro CE les consignes són clares. Cal limitar al màxim l'aforament de les instal·lacions. Per això en els entrenaments ningú fora de les diferents plantilles, cossos tècnics i personal del club pot accedir al camp de futbol. Passa el mateix amb els partits de futbol dels equips majors d'edat. En el cas dels menors d'edat en els partits s'admet un acompanyant per jugador o jugadora.

Per reforçar la seguretat a més del mans i mascareta (si no s'entrena)  es pren la temperatura abans de cada partit i entrenament.

L'Aro tindrà dos equips femenins


En el cas concret de l'Aro CE la pandèmia de Covid-19 va impactar amb força en ple procés de creixement dels equips femenins del club. La temporada passada la junta directiva que presideix David Puig va fer una forta campanya de captació de jugadores que va ser tot un èxit. Aquestes van començar a entrenar però l'Estat d'Alarma ho va truncar. Malgrat l'aturada obligada s'han aconseguit bastir dos equips femenins aquesta temporada.

La Federació Catalana de Futbol va aprovar el passat juliol un calendari de competició modificat respecte el que era habitual. Les lligues territorials i el futbol base arrancaran la temporada la segona setmana d'octubre, però molts clubs, com l'Aro CE, ja han començat la pretemporada coincidint amb la tornada dels nens i nenes a l'Escola.

 
NOTÍCIES RELACIONADES


La FCF prepara una temporada atípica amb més grups i un pla de xoc econòmic (23-06-2020)

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports