Carl Krause, vencedor del Palamós Optimist Trophy

Palamós

Data: 17/02/2020

Imatges: Organtizació Palamós Optimist Trophy

Izan Codinachs del CN Sant Feliu és el baixempordanès més ben classificat


Carl Krause es va proclamar campió absolut del 31 Palamós Optimist Trophy celebrat fins diumenge a la badia de Palamós i el seu país, Alemanya, va guanyar la Nations Cup. La primera noia classificada va ser la israeliana Maayan Shamesh.

El líder de la competició va guanyar les quatre provea que va disputar i va erigir-se invicte per davant del balear Marc mesquida i el seu compatriota Caspar Ilgenstein.

Krause recull el testimoni deixat pel letó Martin Atilla, guanyador de les dues anteriors Palamós Optimist Trophy i que aquest any ja no ha participat per edat.

Pel que fa als regatistes de casa menció especial mereix Izan Codinachs. L'esportista del CN Sant Feliu va quedar en novè lloc.


Rècord de participació


L'edició d'enguany de la regata ha tingut una participació rècord de 581 vaixells. és la segona regata més gran del món, darrera la que es fa al Llac de Garda a Itàlia. Té participants d'una trentena de països diferents i una logística similar a la Christmas Race.

El Palamós Optimist Trophy és molt apreciada pels i les regatistes per les condicions de la badia empordanesa i també per un clima ( amb permís del canvi climàtic) més suau que el de latituds més nòrdiques.

 
 
NOTÍCIES RELACIONADES


Arrenca el Palamós Optimist Trophy amb bona previsió meteorològica (13-02-2020)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports