El Bisbal Bàsquet busca nous col·laboradors que se sumin al projecte

Després de l'ascens, ara el Bisbal Bàsquet té un nou repte i un altre partit, però no a pista, sinó als despatxos, que és el d'aconseguir el suport econòmic necessari per poder competir a la que fins ara coneixíem com a LEB Plata. Per aquest motiu han posat en marxa l'Operació Plata.

Operació Plata és el nom que ha posat el Bisbal Bàsquet a la campanya que ha posat en marxa per aconseguir finançament. I és que el fet d'haver pujat de categoria fa que les despeses se'ls hagin multiplicat per quatre. L'inscripció per jugar a Lliba EBA era de 55.000 euros, i a 2a FEB és l'inscripció i l'aval és de 235.000 euros + 71.500. A més, se li ha de sumar el pagament dels arbitratges, de la plantilla i dels desplaçaments.

En aquest sentit, el club ha presentat a més d'una trentena d'empreses el seu projecte, i els ofereix diferents paquets de col·laboració que van d'entre els 1.000 i els 18.000 euros. De fet, fruit d'aquesta presentació i de tot el que mou el club, ja han començat a tancar els primers nous patrocinis, que van anunciant a través de les xarxes socials.

Pel que fa a la infraestructura, el Bisbal Bàsquet necessita tota una sèrie de canvis al pavelló per poder jugar a 2a FEB que ja s'han començat a posar en marxa, com el canvi de cistelles, el videomarcador i la zona de premsa.

A banda d'aquesta campanya per sumar nous col·laboradors, Sol Gironès seguirà sent el patricinador principal del club. De fet, ho porta sent des de l'any 2008. 

Podeu recuperar l'entrevista sencera amb en Joan Bassa i en Joan Ferrer clicant aquí. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports