235 participants a la primera edició de la Marxa-La Nalita

Posar-se el mallot, el casc, agafar la bicicleta i gaudir d'un gran matí de ciclisme. Això és el que van fer els més de 230 participants en la primera Marxa Cicloturista-La Nalita. La primera edició d'aquesta prova no competitiva oferia un recorregut molt atractiu pels amants de la bicicleta, ja que combinava el recorregut més planer amb ports molt coneguts de la zona com l'Alt de Sant Grau i els Àngels. L'organització oferia dues opcions de recorregut que, malgrat no ser competitiu, eren un desafiament.

Un altre dels al·licients de la prova era el fet que cada participant tingués el seu cronòmetre. Això feia que cadascú busques superar les seves marques i també aprofitar la ruta com a mode d'entrenament. A més, també es va habilitar un punt cronometrat al port de Sant Grau per fer una petita competició

Durant tota la ruta, els ciclistes van trobar dos punts d'avituallament per recuperar forces per arribar al final. Una arribada on els esperava una arrossada i música en directe per acabar de fer grup i comentar els diferents punts del recorregut. Tot plegat, una marxa cicloturista que va més enllà del ciclisme.

El recorregut, acompanyat del bon temps, va permetre que organització i participants gaudissin d'una bona jornada ciclista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports