El Bisbal Bàsquet cau davant un sòlid UE Mataró

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet no ha pogut superar al Mataró-Homs. Els de Carles Rofes han anat tot el partit per darrere el marcador i els hi ha costat trobar espais a la defensa rival. Després d'anar perdent per més de 10 punts, els bisbalencs s'han posat per davant el marcador, però s'han precipitat en el moment clau. Al final, el Mataró s'ha endut la victòria del Pavelló Vell en un partit on Jordi Juanola i Ignasi Ariño han portat el pes ofensiu de l'equip.

El Sol-Gironès Bisbal Bàsquet ha perdut 79-87 davant un bon Mataró-Homs. Els del maresme s'han mostrat molt sòlids durant tot el partit i el 0-7 inicial ha demostrat el seu talent a pista. Jordi Juanola des de l'exterior i Omaru Toure des de la pintura han fet patir al conjunt bisbalenc, que ha trobat moltes dificultats en atac. Dels 13 punts del primer quart, sis han estat des de la línia de tirs lliures. Sí que ha estat inspirat el Mataró, que ha marxat del primer quart amb un avantatge de vuit punts.

Els jugadors de Carlos Giralt han mantingut el ritme al segon parcial, aconseguint arribar fins als 12 de diferència. L'atac del Bisbal Bàsquet, tot i no estar encertat des del tir exterior, ha fluït més en atac amb els 10 punts de Jaume Solé. Els bisbalencs han vist com els àrbitres xiulaven dos tècniques que expulsaven el tècnic local, Carles Rofes. A la mitja part, diferència de 10 punts favorable al Mataró.

El tercer quart ha estat la reacció local. Els triples d'Eric Jiménez i Xavier Torrent han acostat els bisbalencs al marcador. El bon atac s'ha traduït en una sòlida defensa i s'han arribat a posar per davant. La bona dinàmica s'ha frenat a dos minuts per acabar el quart, on el Mataró ha posat cinc punts de diferència.

L'inici de l'últim parcial ha esvaït les opcions de victòria bisbalenca. Jordi Juanola i Ignasi Ariño han estat un malson per la defensa amb un gran encert de tir de camp, permetent al Mataró sentenciar el triomf.

El plantejament del Mataró ha dificultat el joc dels de Carles Rofes, que han caigut en la precipitació al tram important del partit.

A l'equip de Carlos Giralt, la victòria els permet mantenir el pols amb el Vic i el Palma al capdavant de la classificació. Els del Maresme han marxat de la Bisbal amb la satisfacció que el que havien preparat els hi ha sortit bé.

Tot i la derrota, els bisbalencs continuen quarts a la lliga, però perden l'oportunitat d'enganxar-se als líders. En la jornada vinent els toca visitar Castelldefels.