Un centenar i mig de ciclistes a la XV marxa de BTT Es Pollastre

Tots ells surten del pavelló de Santa Cristina d'Aro, la qüestió serà si es Pollastre o sa Gallina. Tindran dues opcions, continuar la marxa 17 km més o rendir-se i acabar-la havent-ne fet 23.

Els ciclistes a més, encara no saben el recorregut perquè és secret. Els més valents que s'aventurin a fer la del Pollastre passaran per les Gavarres en un recorregut de 23 km, tècnic i més costós, una vegada arribin altre cop al pavelló, allà hauran de decidir si fan la gallina o continuen la marxa els 17 km que els queda amb un desnivell important de 700 km. Els qui hagin optat pel recorregut de sa Gallina de bon principi, en faran 23 i recorreran el massís de l'Ardenya.

El temps no els ha fet justícia, però alguns no s'han rendit. A la bifurcació tenen un punt d'avituallament, descansen, mengen i continuen la marxa. A 1 km abans de l'arribada arriba l'habitual sorpresa de la marxa, la pujada secreta, allà tenen l'oportunitat de guanyar el premi Pollastre en BTT si són capaços de fer-la sense tocar amb cap peu a terra.

L'associació esportiva Matxacuca ha organitzat per 15a vegada una de les proves més esperades de l'any a les comarques gironines. Enguany, a més han volgut tornar als seus orígens, ja que la prova recorda la memòria d'Oriol Rocamora, un dels impulsors de la prova, que es va fer per primera vegada el 2003. Enguany, en total han participat uns 140 ciclistes repartits en les dues proves, es pollastre i sa gallina. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports