Un repte solidari pel desert del Marroc busca patrocinadors

Palafrugell

Data: 12/08/2021

Un Opel Corsa 1.2 de l'any 1991, que conduiran Sergi Goldsmits i Àlex Garcia, recorrerà els deserts i les muntanyes del Marroc. L'aventura d'aquests dos estudiants d'enginyeria s'emmarca dins el projecte UniRaid. Una prova automobilística dividia en sis etapes, que reparteix material solidari a diversos pobles de difícil accés aeri.

L'itinerari es desembolcallarà del 9 al 17 d'octubre, i actualment hi ha inscrits 140 participants -20 empordanesos- repartits en 72 cotxes. De fet, són els vehicles un dels majors obstacles a superar. L'organització ha estipulat que els turismes han de tenir almenys 20 anys d'antiguitat i, són els estudiants els encarregats de reparar-los.

En aquest sentit, Goldsmits i Garcia busquen patrocinadors per tal de finançar el seu viatge. En total preveuen unes despeses de 4.000 euros, entre la inscripció, la gasolina i les reparacions. De moment, l'Associació Aragonesa del Prodesenvolupament Psicomotor de l'Infant Araprode, la marca alemanya de serveis tèxtils Bardusch, i l'empresa catalana d'encunys Ciamgraf, els hi han donat suport.

El seu equip s'anomena Sahra UniRaid i estan presents a Instagram, on des d'aquesta xarxa social pengen les novetats del projecte i informen dels progressos en la restauració del vehicle.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports