Acord de patrocini entre l'Ajuntament de Platja d'Aro i el Massi Tactic

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró ha firmat un acord de patrocini amb l'equip ciclista Massi Tactic UCI Women's Continental Team. La voluntat és ubicar el municipi com una destinació esportiva de primer ordre, a més d'apostar per la igualtat de gènere.

Competeixen 80 dies l'any arreu d'Europa i actualment treballen per posicionar-se entre un dels 15 millors equips ciclistes del món. El Massi Tactic UCI Women's Continental Team rebrà el suport econòmic de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró per continuar creixent. El municipi, per la seva banda, s'ubicarà en el mapa com una destinació d'atractiu ciclista a escala internacional.

L'acord de patrocini s'ha segellat aquest dimecres amb el Club Esportiu Baix Ter. Han fet acte de presència sis de les 13 ciclistes, que configuren l'actual equip originari de Torroella de Montgrí. Una de les esportistes, Martina Moreno, ha posat de manifest els punts forts de la Costa Brava per entrenar. N'és un exemple, la varietat orogràfica.

Amb l'acord sobre la taula, Castell-Platja d'Aro i s'Agaró acollirà les concentracions de pretemporada de l'equip ciclista. Des del Club es mostren entusiasmats, i remarquen l'efecte crida que causarà entre els aficionats.

El Massi Tactic va néixer el 2019, ja que hi havia la necessitat d'algunes ciclistes de créixer professionalment. Fou el primer de la història de Catalunya a competir a primer nivell, i actualment es posiciona entre els millors equips del món en modalitat de carretera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports