Palamós celebrarà diumenge una nova edició de la popular Festa del Pedal

Palamós celebrarà diumenge una nova edició de la popular Festa del Pedal
Palamós

Data: 12/09/2019

Diumenge 15 de setembre tindrà lloc una nova edició de la popular Festa del Pedal de Palamós, arribant ja a la seva 32a.

Aquesta proposta lúdica i festiva s'iniciarà a la plaça de Mossèn Gumersind Vilagran, des d'on s'iniciarà un recorregut planer d'uns 13 quilòmetres, òptim per a gaudir en família, i mitjançant el qual es posa en relleu el paisatge i els espais d'alt valor mediambiental del municipi. 

L'activitat també inclou l'esmorzar dels participants, que es farà Castell, on es destaca enguany la instal·lació de punts d'aigua, que faran la funció de fonts i permetran el subministre de bidons o cantimplores dels participants a l'activitat.

Aquests punts de subministrament d'aigua també es trobaran la plaça de Mossèn Gumersind, fent una clara aposta pel medi ambient i la sostenibilitat, eliminant de l’activitat els residus plàstics que generen les ampolles d’aigua.

L'organització també presenta enguany com a novetat la recuperació del sorteig d'una bicicleta entre tots els participants, que tindrà lloc a l'arribada de tot el pilot a la plaça, on també s'oferirà fruita. 

La Festa del Pedal s'ha inclòs un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat 2019, que té lloc del 16 al 22 de setembre i que organitza la Generalitat de Catalunya conjuntament amb la Comissió Europea.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports