La Christmas Race elimina la Clase Finn

Palamós

Data: 09/12/2019

Palamós tornarà a acollir la regata internacional Christmas Race en la seva 44a edició. Aquest any, però, hi haurà una categoria menys. La clase Finn no concorrerà a la competició que se celebrarà en aigües palamosines entre els dies 17 i 22 de desembre. 

Fa un mes es va fer oficial que aquesta classe ja no serà olímpica de cara a París 2024 i entre aquest anunci i la manca de participants l'organització ha decidit donar de baixa la Finn. A més la Finn Gold Cup se celebra en les mateixes dates.  

Tot i la baixa d'aquesta categoria, fins ara hi ha un total de 279 inscrits en una regata on hi ha participants de tot el món i on es mantenen les categories de 470, Laser Radial, classe juvenil 420 i Laser Standard. 

Segons va indicar el director tècnic del Club Nàutic de Palamós, Carles Palomares, a Ràdio Palamós, les inscripcions també es poden veure afectades per altres canvis. Així com amb la supressió de la Finn com a categoria olímpica, també es preveu que la categoria 470 passi a ser mixta al 2024, el que canvia la previsió de les tripulacions a l'hora de competir en una classe o una altra. 
 
En aquesta edició hi haurà una àmplia participació de navegants de països europeus com França, Alemanya, Itàlia o Gran Bretanya. Com a representants de banderes de països més exòtics hi haurà un regatista de les Illes Caiman, un taiwanès i un iranià. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports